28.01.2015, 11:53
merhabalar, şuan kullandığım iki ayrı sitenin de sürümü 2.1.2 bunları son sürüm yapmak istiyorum. nasıl yapabilirim?
Konuyu Oyla:
Soru 2.12 Upgrade
|
(28.01.2015, 11:53)beefyuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar, şuan kullandığım iki ayrı sitenin de sürümü 2.1.2 bunları son sürüm yapmak istiyorum. nasıl yapabilirim?
(28.01.2015, 15:12)istanbul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28.01.2015, 11:53)beefyuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar, şuan kullandığım iki ayrı sitenin de sürümü 2.1.2 bunları son sürüm yapmak istiyorum. nasıl yapabilirim?
Merhaba beefyuk
Son sürüm derken 2.x.x serisinin son versiyonumu ?
2.2.4 ( son versiyondur . )
2.2.5 ( üst versiyon geçiş ara yazılımı içerir ) yükseltme yazılımı .
Cevap ise : CS-Cart Versiyon: 2.2.4 professional yazılımı istiyorsanız !!!
CS-Cart Versiyon: 2.2.4 professional
Yeni sıfır kurulum - upgrade - güncelleme paketi değildir. )
Link : http://s3.dosya.tc/server31/j3z1m2/cscar...l.zip.html
yoksa
4.x.x serisinin son versiyonumu ?
4.x.x üst versiyona geçiş için 1 yıllık yenileme lisans ücreti ödersiniz !!!
4.x.x sıfır kurulum yapmalısınız .
Çünkü verim alamazsınız diğer ek işlevler uyumsuz olur .
Kolay Gelsin .
Alıntı:4.x.x serisine geçmek istiyorum. fakat ilanlar müşteriler herşeyin aynı kalması gerek, sıfır cs-cart lisansı alıcam zaten. fakat bana ilanlar ve diğer içerikler lazım
(28.01.2015, 15:56)globalburo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
update ile musterilerini, urunlerini,kategorilerini siparişleri,urun resimlerini banner resimlerimlerini aktarabilirsin
ancak sablom yapısı farkı olacagı icin yeniden kurgulaman gerekir
sıfır lisans alarak bunu yapamazsın 2 sitenin var oldugunu söyluyorsun o siteler icin lisansını uzatma seklinde alırsan
yonetim panelinde 2.2.5 versiyonuna kadar yukseltme yapabilceksin
son surum olan v4.2.4 icin ayrı bir lisan alman gerekmeksizin cs cart panelinden v4.2.4 indirip
sıfır boş bir kurulum yapacaksın store import özeligi sayesinde 2.2.5 yukseltgin siteni iceri cekiceksin
import ederek bunu yapabilmek icin her iki site yani v2.2.5 ve son kurdugun bos olan v4.2.4 aynı host alanında olmalı