• Cs-Cart Türkiye Destek ve Paylaşım Sitemize Hoş Geldiniz
  • Yeni Temamızla Daha işlevsel Sizlerleyiz.
  • Öneri ve Dileklerinizi Mesajla iİetiniz.
Hoşgeldiniz.! Lütfen Giriş Yap yada Kayıt Ol


Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soru Mağaza Aktarma Sorunu
#1
Merhaba ben 3.0.6 versiyonu kullanıyorum ve yeni versiyon 4.2.4 geçiş yapmak istiyorum. Alt klasör altında yeni versiyonu kurdum çalışıyor. Fakat eski versiyondan mağaza aktarma işlemini yaparken işlem yarıda kalıyor ve duruyor bir türlü gerçekleşmiyor. bir hata da vermiyor. Bu konuda ne yapmak lazım bilgisi olan var mı acaba?
 
Cevap
#2
Merhaba
sıklıkla benimde başıma gelen bir durum bu yarıda kesilme olayı
eski siteminin icinde ki belleği temizlemen gerekiyor var klasorunun altındaki
cash klosorunun icerigini temizleyin oyle deneyin
bir ikinci yol ise kurulu olan adonları pasif yapın oyle deneyin
eger buda olmuyor gereksiz leri temizleyin istatistikler gibi uye sepetindekiler gibi
database optimize edin bu işlerden sonra

DİKKAT: Bu tur işlemlerden önce MUTLAKA YEDEK ALIN
 
Cevap
#3
Merhaba çok teşekkür ederim yanıtınız için. Hepsini yaptım fakat database optimize nasıl ediliyor onu bilmiyorum bu konuda da bir bilgi verirseniz çok memnun olurum.

tmm buldum tşk ederim
 
Cevap
#4
Merhaba , cagdasgunes

http://forum.cs-cart-destek.com/konu-ekl...4-2-x.html

http://forum.cs-cart-destek.com/konu-ekl...mleri.html

http://forum.cs-cart-destek.com/konu-bil...light=opti

http://kb.cs-cart.com/upgrade

Veritabanı Optimize etmek için ,

Yönetim →Veritabanı → Bakım ve tıklayın , Optimize veritabanı.

Administration → Database → Maintenance and click Optimize database.

Kolay Gelsin .
 
Cevap
#5
Ben bunların hepsini yaptım database optinize ettim, üyeleri sildim, günlükleri sildim, var içindeki cache klasörünün içini boşalttım eklentilerin hepsini pasif yaptım ama yinede import işlemi çok az ilerleyip duruyor. Başka bir öneriniz var mı acaba?
 
Cevap
#6
Birde phpadmin uzerinden database optimize edip denermisin
 
Cevap
#7
phpmyadminden optimize ettim denedim yine yarıda kalıyor import işlemi malesef

phpmyadminden optimize ettim denedim yine yarıda kalıyor import işlemi malesef. bu upgrade işlemini neden bu kadar zor yapmışlar anlamadım açıkçası.
 
Cevap
#8
update işleminde sıkıntı yok kurulumda yada hostun da sorun oldugunda
oluyor bir yerde birseyler eksik kurulumda memori limitlerin nedir localconfig icinde sanırım
bir ayar olucak
 
Cevap
#9
@ini_set('memory_limit', '64M');
} elseif (PHP_INT_SIZE == 8 && (substr(ini_get('memory_limit'), 0, -1) < "256")) {
// 64bit PHP
@ini_set('memory_limit', '256M');


bunlar var bilmiyorum sorun varmı?
 
Cevap
#10
@ini_set('memory_limit', '256M') 512 yaparak denermisin
 
Cevap
  


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Soru:  lifestyle temada katagori sorunu abdullah 9 5,331 18.03.2021, 02:18
Son Yorum: morpheus
  Imagick Sorunu Yaşayanlara! Snekhers 0 1,045 06.12.2020, 23:07
Son Yorum: Snekhers
  Soru:  CVS çıktısında TR karakter sorunu Buzgibi 3 8,580 12.03.2020, 11:08
Son Yorum: beyaznevresim
  Excel CSV Dil Sorunu ofazli 2 5,070 26.07.2018, 08:23
Son Yorum: ofazli
  Farklı dil sorunu! Snekhers 2 4,971 21.05.2018, 00:55
Son Yorum: Snekhers

Hızlı Menü:


Tarama: 1 Ziyaretçi