• Cs-Cart Türkiye Destek ve Paylaşım Sitemize Hoş Geldiniz
  • Yeni Temamızla Daha işlevsel Sizlerleyiz.
  • Öneri ve Dileklerinizi Mesajla iİetiniz.
Hoşgeldiniz.! Lütfen Giriş Yap yada Kayıt Ol


Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soru Kodlama bilen arkadaşların dikkatin
#1
Aşağıdaki kodlarda ilgili yere "var/cache" yazarak php dosyasını çalıştırmak sureti ile için dolu klasörü silebilir miyiz.

Bir de ilgili yer dediğim yer neresi nereye yazmalıyım.

Kod:
function klasorsil($klasor){
if (substr($klasor, strlen($klasor)−1, 1)!= '/')
$klasor .= '/';
if ($handle = opendir($klasor)) {
while ($obj = readdir($handle)) {
if ($obj!= '.' && $obj!= '..') {
if (is_dir($klasor.$obj)) {
if (!klasorsil($klasor.$obj))
return false;
}elseif (is_file($klasor.$obj)) {
if (!unlink($klasor.$obj))
return false;
}
}
}
closedir($handle);
if ([email protected]($klasor))
return false;
return true;
}
return false;
}  

Bu kodları aşağıdaki adresten aldım.

http://www.chndkmn.com/yazilim/php-ile-i...onksiyonu/
Sahip olma duygusunun ayrılmaz parçasıdır KAYBETME korkusu!
Sahiplik duymadan sevmek cennet yaşantısıdır. Korkuların ise cehennem ateşin!
(Ahmed Hulûsi)
 
Cevap
#2
var/cache klasörü nün içini istediğiniz zaman elle de kendiniz silebilirsiniz. (FTP değil, hostunuzdan osya yöneticisini kullanın) Ancak bu klasör ön bellekleme klasörü oldugu için kısa sürede yeniden dolacaktır. Ama bu klasörün dolmasınız size zararı olmaz. Sonuçta sitenin hızlı işlemesi için kullanılan bir sistem.
 
Cevap
#3
Merhaba

http://forum.cs-cart.com/topic/33127-how...eregistry/

Kolay Gelsin .



Merhaba

http://forum.cs-cart.com/topic/36889-fre...s-by-cron/

http://www.cart-power.com/cs-cart-admin-...dd-on.html

http://forum.cs-cart-destek.com/konu-ekl...4-2-x.html

Kolay Gelsin .
 
Cevap
  


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Soru:  3.x ile 4.x arasındaki farkları bilen var mı? ben_erhan 7 11,729 06.04.2014, 14:52
Son Yorum: Snekhers

Hızlı Menü:


Tarama: 1 Ziyaretçi